Usainboys

Wijkpark Transvaal - zondag 24 september 2017
Usainboys
Terug naar het overzicht

De Haagse rapformatie Usainboyz bestaat uit JM & ICE. De groep is ontstaan in de zomer van 2012, aanvankelijk als vriendschap, maar al snel herkenden ze elkaars muzikale talent en groeiden ze tot een populaire rapformatie.
JM is begonnen met het maken van beats en demo’s, hierna ging ook ICE serieus tijd en energie in de muziek steken en werkte ze beide aan hun skills voor een eigen uniciteit in hun sounds. De eerste video ‘Cake’ zorgde voor een hype in steden als Amsterdam en Den Haag

Inmiddels is Usainboyz niet meer weg te denken uit het rappers-circuit. De clips zijn al duizenden keren bekeken, de groep stond onder meer op Parkpop Festival en deed shows in bekende nachtclubs als Club Lustig, Paard van Troje & Harders Plaza.

Na hun succesvolle start hebben de jongens hun eerste EP genaamd “Geen Tijd” uitgebracht op 21 april 2017 en die is tevens te beluisteren op de populaire streamingdiensten als Spotify, Itunes en Deezer. De jongens zijn nu hard aan het werk om hun tweede EP af te ronden en te releasen, deze zal binnenkort overal te horen zijn.