Over BLENDED

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 kan iedereen komen genieten van BLENDED; een multiculturele mix van alles wat er te beleven is in de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal. Het festival is gratis toegankelijk! Op het Oranjeplein (Schilderswijk) en Wijkpark Transvaal (Transvaal) komen podia met o.a. muziek en dans. Van beginnend talent uit de wijk en talent dat al iets verder ontwikkeld is tot aan bekende namen. BLENDED is gastvrij, artistiek, muzikaal en creatief met ruimte voor ideeën en verhalen, van alle leeftijden, uit alle windstreken - en gebaseerd op wederzijds respect. 

Er wordt nauw samengewerkt met allerlei organisaties in beide wijken; bewoners en ondernemers. BLENDED is voor iedereen; voor de bewoners van Schilderswijk en Transvaal en voor bewoners uit andere Haagse wijken en de gemeentes rondom Den Haag. 

 

Met Blended Festival stimuleert de gemeente Den Haag de verbinding en ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Schilderswijk en Transvaal. Het festival draagt bij aan een positief klimaat in deze wijken en grotere betrokkenheid van bewoners en ondernemers. De gemeente draagt bij aan dit festival vanuit de overtuiging dat door te ontmoeten het contact tussen de verschillende culturen in de stad wordt versterkt . Dit alles in een sfeer van gezelligheid, wederzijds begrip en waardering.