Over BLENDED

 

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 kan iedereen weer genieten van BLENDED. Bezoekers worden tijdens het festival getrakteerd op een mooie mix van wat er in de Haagse wijken Transvaal en de Schilderswijk allemaal te zien, te proeven en te beleven is. ​

 

BLENDED is gastvrij, artistiek, muzikaal en creatief. Met ruimte voor ideeën en verhalen van alle leeftijden, uit alle windstreken en gebaseerd op wederzijds respect. Op het Oranjeplein (Schilderswijk) en Wijkpark Transvaal (Transvaal) komen podia met o.a. muziek en dans. Van talent uit de wijk én van bekende artiesten uit andere delen van de wereld. 

 

BLENDED draait letterlijk om het blenden. Van geuren en smaken. Van stijlen en stromingen. Maar ook van mensen en culturen. Door het bundelen van lokale krachten en samenbrengen van talenten. Zo wordt in de aanloop van en tijdens het festival nauw samengewerkt met betrokken buurtbewoners, evenals ondernemers en organisaties uit de twee wijken.

 

BLENDED is er voor iedereen. Voor inwoners van de Schilderswijk en Transvaal, maar zeker ook voor geinteresseerden uit andere Haagse wijken en de gemeentes rondom Den Haag. BLEND met ons mee op 23 en 24 september en leer de Schilderswijk en Transvaal (nog beter) kennen. Het festival is gratis toegankelijk. 

 

 

Met Blended Festival stimuleert de gemeente Den Haag de verbinding en ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Schilderswijk en Transvaal. Het festival draagt bij aan een positief klimaat in deze wijken en grotere betrokkenheid van bewoners en ondernemers. De gemeente draagt bij aan dit festival vanuit de overtuiging dat door te ontmoeten het contact tussen de verschillende culturen in de stad wordt versterkt. Dit alles in een sfeer van gezelligheid, wederzijds begrip en waardering.

 

Een impressie van het BLENDED festival 2016: